SYSTEM STEROWANIA GRILLEM DynaQ BBQ Guru Ceramic Set

Dostępność: dużo
Wysyłka w: zadzwoń i sprawdź, przeważnie do 14 dni
Cena: 2 000,00 zł 2000.00
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

BBQ GURU - wspiera grillmasterów

W BBQ Guru poważnie traktujemy sztukę grillowania. Jesteśmy dumni z tego, że możemy stworzyć kulinarne arcydzieło - od wyboru kawałka mięsa u miejscowego rzeźnika do pierwszego pysznego kęsa pikantnego mostka. Wiemy, że gotowanie low and slow wymaga czasu i cierpliwości, a nagroda jest zawsze warta czekania.

Tak poważnie, jak podchodzimy do grilla, nadal lubimy się dobrze bawić. Nie ma nic lepszego niż przyjmowanie przyjaciół i rodziny w lecie, aby napić się zimnych napojów, posłuchać dobrej muzyki i przyrządzić grilla. Niestety, zbyt często gospodarz ciągle sprawdza postępy w gotowaniu. Zanim wszystko jest gotowe, zdałeś sobie sprawę, że przegapiłeś połowę swojego przyjęcia, mając obsesję na punkcie grillowania.


Właśnie dlatego w BBQ Guru wynaleźliśmy pierwszą tego rodzaju technologię do kontrolowania temperatury do przyrządzania potraw low and slow. Nasze urządzenia kontrolują temperaturę gotowania w grillach opalanych węglem i drewnem z kilkustopniową dokładnością. Dla grilla oznacza to osiągnięcie przewidywalności i spójności z iz oczekiwaniami bez konieczności unoszenia się nad kuchenką. Mamy trzy różne elementy sterujące, z których każdy będzie współpracował z różnymi kuchenkami i zapewni swobodę rozrywki gości, podczas gdy Guru nieustannie pali ogień. Pod koniec dnia otrzymasz doskonale przygotowany posiłek, bez konieczności zajmowania się kuchenką.

UltraQ® Bluetooth / Wi-Fi

Kontroler temperatury BBQ Guru UltraQ® jest idealnym towarzyszem dla każdego grillmastera, amatora lub profesjonalisty, który chce wynieść swoich kucharzy na najwyższy poziom. Teraz możesz mieć pewność, że uzyskasz precyzję podobną do piekarnika i doskonały posiłek za każdym razem, gdy odpalisz grilla przez sterowanie Bluetooth i / lub Wi-Fi.

Nowa generacja od BBQ Guru jest teraz gotowa na Ciebie! 

Stała temperatura jest teraz możliwa przez długi czas. Temperatura w komorze grillowej jest utrzymywana na możliwie stałym poziomie dzięki automatycznemu nadmuchowi powietrza.

Kontrolerem można sterować ręcznie lub za pomocą aplikacji BBQ Guru (Android i iOS). Połączenie jest realizowane przez Bluetooth lub WLAN. Szczególną cechą jest to, że możesz sterować kontrolerem z dowolnego miejsca dzięki funkcji chmury.

 

UltraQ posiada przyłącza dla sondy komory pieczenia i do trzech sond temperatury rdzenia.

Wyświetlacz LED pokazuje temperatury odpowiednich sond, które można przełączać za pomocą przycisku.

 

Ramka LED kontrolera świeci różnymi kolorami w zależności od stanu:

- Niebieski: grill nadal się nagrzewa

- Czerwony: ustawiona temperatura została osiągnięta

- Czerwone pulsujące paski: wentylator jest aktywny

- Pulsuje cała ramka: alarm

 

Zestaw zawiera:

  • 1x kontroler Ultra Q.
  • 1x torba ochronna
  • 1x wentylator Pit Viper
  • 1x zasilacz
  • 1x sonada do grilla
  • 1x sonada do potraw
  • 1x adapter do wlotu powietrza
  • 1x uchwyt do mocowania sterowania

Precyzyjny cyfrowy termometr do potraw

Zmierz temperaturę wewnętrz potrawy i ciesz się doskonale przygotowanymi potrawami
Czasy i temperatury pieczenia mogą się różnić w zależności od rodzaju mięsa, metody przyrządzania, wielkości i żądanego stopnia wypieczenia. Określenie temperatury wypieczenia mięsa jest ważne z dwóch głównych powodów: bezpieczeństwa żywności i jakości żywności.

Cyfrowy termometr do potraw Ultra Q to najlepszy i najbardziej niezawodny sposób na śledzenie wewnętrznej temperatury mięsa. To niezwykle poręczne narzędzie jest praktycznie niezbędne, aby zapewnić osiągnięcie bezpiecznej temperatury wewnętrznej, zniszczenie szkodliwych bakterii i perfekcyjne przygotowanie potraw. Możliwość śledzenia temperatury wewnętrznej pozwala również dokładnie wiedzieć, co dzieje się wewnątrz mięsa podczas gotowania, co skutkuje wyższą jakością żywności. Surowe mięso jest generalnie ciągliwe i pełne wilgoci. Wraz ze wzrostem temperatury mięso powoli zaczyna być kruche i pojawią się zauważalne fizyczne zmiany koloru, tekstury, jędrności i wielkości. Ale rozgotowanie mięsa o zaledwie kilka stopni może oznaczać różnicę między soczystym mostkiem a takim, który stał się niesamowicie twardy.

Masz dodatkowe pytania?

Chcesz abyśmy pomogli pomogli Ci dobrać odpowiedni sprzęt lub akcesoria?

Dzwoń, lub pisz - jesteśmy do Twojej dyspozycji

Piotr - +48 608 017 839

Martyna - +48 734 669 015

biuro@grille-bielsko.pl

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Waluty
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (dostawa kurierem) już od 300,00 zł.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium